Piero Ferrucci til Oslo siste helg i september 2015

Piero Ferrucci kommer til Oslo og på vår konferansen i helgen 25-27.9, 2015.

Påmelding starter 1. april 2015.

«Kjærlighet og vilje»

pieroFerrucciDr. Perio Ferrucci blir hovedgjest på psykosyntesekonferansen i Oslo 25-27. september 2015. Ferrucci har nylig utgitt en bok om vilje og psykosyntese, Your Inner Will: Finding Personal Strength in Critical Times, og vil ta oss med i dette arbeidet som står helt sentralt i psykosyntesen.

Andre presentatører på denne konferansen vil bli bekjentgjort etterhvert som deres medvirkning er bekreftet.

Om dr. Piero Ferrucci

Dr. Piero Ferrucci er filosof og psykoterapeut. Han var i mange år nærmeste medarbeider til dr. Roberto Assagioli, psykosyntesens opphavsmann ved det første psykosynteseinstituttet i Firenze. Ferrucci har skrevet en rekke bøker, blant annet Bli den du er (1982), grunnboken i undervisning i psykosyntese på førsteåret ved skolene i Norge, av mange regnet som den beste og mest lettfattelige innføringen i grunnleggende psykosyntese.

Dr. Piero Ferruccis øvrige utgivelser

Inevitable Grace: Breakthroughs in the Lives of Great Men and Women: Guides to Your Self-Realization
What Our Children Teach Us: Lessons in Joy, Love, and Awareness
The Power of Kindness: The Unexpected Benefits of Leading a Compassionate Life
Beauty and the Soul: The Extraordinary Power of Everyday Beauty to Heal Your Life
Between Heaven and Earth: Recipes for Living and Loving, med Laura Huxley

Den mest grunnleggende av menneskets indre krefter, og den som burde prioriteres, er det enorme, urealiserte potensialet i menneskets egen vilje. Treningen og bruken av dette potensialet er den grunnleggende forutsetningen for all streben. Det er to årsaker til dette. For det første viljens sentrale stilling i menneskets personlighet og dens nære forbindelse med kjernen i dets vesen?menneskets eget jeg. Det andre ligger i viljens funksjon i å bestemme hva som skal gjøres, i å bruke alle nødvendige midler for å virkeliggjøre dette og i å holde fast ved oppgaven i møte med alle hindringer og vanskeligheter.
– R. Assagioli, i The Act of Will

firenze&ferrucci
Medlemmer av foreningen med Piero Ferrucci under foreningens seminaropphold ved Istituto di Psicosintesi i Firenze, 20-24. oktober, 2008. Fra venstre: Inger-Lise Tømmerbakk, Krestine Pettersen, Stig Ivar Johannessen, Nina Ringnes, Dagrun Dvergsdal, Mariken Vinje, Grete Bentseng, Piero Ferrucci, Astrid Bergstuen, Karina Dannevig, Lena Nordvall, Elisabeth Rath, Margareta Holmström, Line Lacroise.

Del med andre...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn