Menu Close

Piero Ferrucci til Oslo siste helg i september 2015

Piero Ferrucci kommer til Oslo og på vår konferansen i helgen 25-27.9, 2015.

Påmelding starter 1. april 2015.

«Kjærlighet og vilje»

pieroFerrucciDr. Perio Ferrucci blir hovedgjest på psykosyntesekonferansen i Oslo 25-27. september 2015. Ferrucci har nylig utgitt en bok om vilje og psykosyntese, Your Inner Will: Finding Personal Strength in Critical Times, og vil ta oss med i dette arbeidet som står helt sentralt i psykosyntesen.

Andre presentatører på denne konferansen vil bli bekjentgjort etterhvert som deres medvirkning er bekreftet.

Om dr. Piero Ferrucci

Dr. Piero Ferrucci er filosof og psykoterapeut. Han var i mange år nærmeste medarbeider til dr. Roberto Assagioli, psykosyntesens opphavsmann ved det første psykosynteseinstituttet i Firenze. Ferrucci har skrevet en rekke bøker, blant annet Bli den du er (1982), grunnboken i undervisning i psykosyntese på førsteåret ved skolene i Norge, av mange regnet som den beste og mest lettfattelige innføringen i grunnleggende psykosyntese.

Dr. Piero Ferruccis øvrige utgivelser

Inevitable Grace: Breakthroughs in the Lives of Great Men and Women: Guides to Your Self-Realization
What Our Children Teach Us: Lessons in Joy, Love, and Awareness
The Power of Kindness: The Unexpected Benefits of Leading a Compassionate Life
Beauty and the Soul: The Extraordinary Power of Everyday Beauty to Heal Your Life
Between Heaven and Earth: Recipes for Living and Loving, med Laura Huxley

Den mest grunnleggende av menneskets indre krefter, og den som burde prioriteres, er det enorme, urealiserte potensialet i menneskets egen vilje. Treningen og bruken av dette potensialet er den grunnleggende forutsetningen for all streben. Det er to årsaker til dette. For det første viljens sentrale stilling i menneskets personlighet og dens nære forbindelse med kjernen i dets vesen?menneskets eget jeg. Det andre ligger i viljens funksjon i å bestemme hva som skal gjøres, i å bruke alle nødvendige midler for å virkeliggjøre dette og i å holde fast ved oppgaven i møte med alle hindringer og vanskeligheter.
– R. Assagioli, i The Act of Will

firenze&ferrucci
Medlemmer av foreningen med Piero Ferrucci under foreningens seminaropphold ved Istituto di Psicosintesi i Firenze, 20-24. oktober, 2008. Fra venstre: Inger-Lise Tømmerbakk, Krestine Pettersen, Stig Ivar Johannessen, Nina Ringnes, Dagrun Dvergsdal, Mariken Vinje, Grete Bentseng, Piero Ferrucci, Astrid Bergstuen, Karina Dannevig, Lena Nordvall, Elisabeth Rath, Margareta Holmström, Line Lacroise.